BEKLENENİ BİR TÜRLÜ VEREMEDİ

BEKLENENİ BİR TÜRLÜ VEREMEDİ

Düzce?de turistlere, hafta içi mesai saatleri dışında, cumartesi günü öğlenden sonra Pazar günü ise gelmeyin deniyor. Nedeni ise, daha önce hafta sonları açık olmadığı için şikayete konu olan turizm tanıtma bürosunun bu şekilde çalışıyor olması.

 

 

Geçtiğimiz yaz aylarında Valilik önüne, Düzce?ye gelen yerli ve yabancı turistlere hizmet vermesi ve tanım yapılması için turizm bürosu açıldı. Böyle bir büronun gerekli olduğu düşünüldüğünde yapılan hizmet takdirle karşılandı ancak, büro ilk açıldığı tarihlerde hafta sonları hizmet vermiyor gerekçesi ile şikayetlere yol açtı.

O tarihlerde ? hafta sonları kapalıysa ne anlamı var? başlıklı bir haberle gündeme getirdiğimiz turizm bürosuyla ilgili bu yanlıştan dönüleceği ve hafta sonları da hizmet vereceği açıklanmıştı.

Ancak beklendiği gibi hizmet vermediği düşünülen  turizm bürosunda sorun sadece hafta sonları açık olmamasında değil.

Düzce?ye gelen turistlere hizmet edecek büro, sanki turistin ve turizmin saati varmış gibi, hafta içi sabah saat 10:00 akşam 18:00, cumartesi günü öğlen 12:00 saatleri arasında açık tutuluyor, Pazar günü ise hiç çalışmıyor. Yani turistlere, bu saatlerde ve günlerde Düzce?ye gelmeyin deniyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.