FAZLA ALINAN SU PARALARI VATANDAŞA MAHSUP EDİLECEK

FAZLA ALINAN SU PARALARI VATANDAŞA MAHSUP EDİLECEK

Geçtiğimiz Ekim ayında Düzce Belediyesinin vatandaştan bu yılın başında beri fazla su ücreti alınıdığını haber bültenlerimize taşımıştık.

 

 

 

 

VATANDAŞ 31 KURUŞ FAZLA SU PARASI ÖDÜYORMUŞ

 

Ekim ayı Meclis toplantısında MHP?li belediye meclis üyesi Ayhan Cicu, 2017 yılı Kasım ayında alınan meclis kararına göre, su birim fiyatının 2 lira 29 kuruş olduğunu , atık su bedelinin ise 0, 35 kuruş olduğunu söylemişti. Bu karardan sonra belediye meclisince herhangi bir karar alınmamasına rağmen birkaç aydır gelen su faturalarındaki fiyat artışına dikkat çekmişti.

  

Mecliste gündeme gelen konuyla ilgili olarak Başkan Dursun Ay araştırma yapacağını ve ilgili kişi ve birime soracağını söylerken, bu yılın başından beri gelen su faturalarında  birim fiyatının 2 lira 57 kuruş, atık su bedelinin ise 0,38 kuruş olması ile geçerli meclis kararına rağmen neden artış yapıldığı konusunda, belediyeden açıklama beklenmiş bir cevap alınamamıştı.

 

MHP'li Meclis üyelerinin Kasım ayı toplantısında da bu konuyu gündeme getirmesi ile Başkan Dursun Ay vatandaştan alınan fazla su paralarının vatandaşa geri mahsup edileceğini söyleyerek MHP'li Meclis Üyesi Ayhan Cicu ve diğer MHP'li üyelere teşekkür ederek konuyu meclis kararı alınması için komisyona sevk etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.