Cumhurbaşkanı Erdoğan İl Başkanları Toplantısında Konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan İl Başkanları Toplantısında Konuştu

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı Ankara'da yapıldı.

Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı AK Parti Genel Merkezinde gerçekleştirildi.

Toplantıya Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal da katılım sağladı.

Partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP tarafından “Deprem vergilerinden toplanan bu Paralar nereye gitti?” sorularına Düzce Depreminin örnek göstererek sert çıktı.

CHP'YE ÇOK SERT CEVAP: UTANMADAN BİR DE SORUYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’nin Elazığ Depremi sonrasında sarf ettiği sözlere sert çıkarak şunları söyledi:

“CHP'nin başkanı tarih cahilidir. Düzce depreminde Sakarya depreminde neler oldu bilinmez. Ben cezaevinden çıkar çıkmaz deprem bölgesine gittim. Yarım kalan çalışmaları biz tamamladık.

Deprem için toplanan paralar bölgeye gitti. Biz milli bütçeden de harcamalar yaptık.

CHP Başkanı utanmadan soruyor 'Deprem paralarını nereye harcadınız' diye. Deprem paraları harcandığı gibi milli bütçeden paralarla birlikte Van'ı ayağa kaldırdık. Bugünkü Bingöl'ü biz inşaa ettik.

Bay Kemal sen neredesin ya? Sen kiminle cirit attığının farkında değilsin. Kardeşlerim onlar ne yaparsa yapsın. Biz vazifemizi yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Kalkmış CHP'li belediyeleri gitmiş de oralardaki sorunlar öyle hallolmış. Ya belediyelerin gittiyse Allah razı olsun. Benim milletim bunu zaten yapıyor. Bakanlarım başta olmak üzere bu süreçte emeği geçen herkese şahsım ve milletim adına ben teşekkür ediyorum.

Arama kurtarma çalışmaları depremden sonraki 67. saatte tamamlandı. Bu çok hakikaten seri ve hızlı bir rakamdır. Kullanılamayacak olan binalar da en kısa sürede yıkılacak. Hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeden bu büyük afetin yaralarını inşaAllah en kısa sürede saracağız. Yardımlar da depremin yaraların sarılması için kullanılacak. Sürsürü başta olmak üzere bölgede kapsamlı bir kentsel dönüşüm çalışmasını başlatıyoruz.”

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
2.02.2020
01:43

Düzce’nin adını duyduk sonunda.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,77
Aa
1.02.2020
21:25

Devlet bu kalicı konutları yaptıda parasını bizden catır catır almadı mı,,içinizde parasız ev sahibi olan varmı,varsa bilelim..

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,70
Murat


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.