Çilimli Entegre Hastanesi Temeli Atıldı

Çilimli Entegre Hastanesi Temeli Atıldı

Çilimli ilçe hastanesi temel atma töreni gerçekleştirildi. 20 bin nüfusa hitap edecek entegre hastane, yıllık 100 bin hastaya hizmet edecek.

Temel atma törenine AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Çilimli Kaymakam Vekili Rumeysa Sena Kurt, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, İl Müftü Yardımcısı Hüseyin Akkaya,  Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, sağlık yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Temel atma töreninin açılış konuşmasını yapan Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz,

"Sayın Valimizin koordinasyonunda 2023 sağlık hedeflerine ulaşma anlamında çalışmalarımıza devam ediyoruz ve bugün de Çilimli ilçemizde 20 bin nüfusa hizmet verecek olan ilçe entegre hastanemizin temel atma töreninde bir aradayız. Sağlık Bakanlığı olarak amacımız sağlık hizmetlerine ulaşılabilirliği artırmak, mevcut hizmetlerden eşit yararlanmayı sağlayan dengeli bir sağlık hizmeti sunmak, bireylerin yaşam kalitesini yükseltmek, sağlık sistemlerinin temel hedefleri doğrultusunda nitelikli, verimli ve kaliteli sağlık hizmetlerini vatandaşlarımıza ulaştırmaktır. Bugün burada temelini attığımız Çilimli İlçe Entegre Hastanesi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda 8 Aile Hekimliği birimi ile yıllık ortalama 100 bin hastaya hizmet verilecek, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ile de yıllık ortalama 3 bin 500 vakaya gidilerek 7/24 kesintisiz sağlık hizmetini sağlanacak. Amacımız ilimizi sağlık alanında marka bir şehir haline getirmektir. Bu doğrultuda 7/24 çalışmaya devam ediliyor. İnşallah da bugün temelini attığımız bu sağlık tesisimizin açılışını da hep beraber yapmak isteriz. Sağlık tesisimizin ilimize ve bölge halkımıza hayırlı olmasını diliyorum." Dedi.

Törende Vali Dr. Zülkif Dağlı ve AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir yaptıkları konuşmalarda, temeli atılan sağlık tesisinin tamamlanmasıyla vatandaşların nitelikli, kaliteli ve modern bir sağlık tesisine kavuşacağını söyleyerek, bu sağlık tesisinin Düzce ve bölge halkına hayırlı olmasını dilediler.

Konuşmaların ardından İl Müftü Vekili Hüseyin Akkaya’nın duası eşliğinde protokol üyelerinin katılımıyla temele ilk beton döküldü.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.