Büyük bir başarıya imza attılar

Büyük bir başarıya imza attılar

Büyük bir başarıya imza attılar

Düzce’nin judoda minik sporcuları gittikleri her yerde girdikleri her sıklette madalyaları toplayarak büyük başarılara imza attılar. 27-28 Temmuz Antalya’nın Manavgat ilçesinde yapılan 15 temmuz şehitleri judo müsabakalarında Düzce İli Gençlik Hizmetleri Spor kulübü minik takımı 19 kişiyle yarışmaya katıldı.

Antrenör Nermin Alayıldız eşliğinde katılan minik sporcular rakipleri karşısında büyük başarılar elde ettiler. 19 kişi ile katıldıkları Şampiyonada Rutkay Çil, Efe Gürsoy ve küçük kızlarda ise Cemre Nur Aydoğdu şampiyon oldu. Bu şampiyonada büyük başarı gösteren Evranur Yağız 2. olarak Düzce’ye gümüş madalya ile dönmeyi başaran sporcumuz oldu. Diğer ikinciliği kazanan Utku Özödöğcü ve Kutay Akın ilimize ikincilik madalyaları ile döndü. Judocular son üç ay içinde 4 ayrı yarışmaya katıldılar ve tüm madalyaları topladılar. Onlar Düzce’nin minik altınları 19’da 19 yapan minikler 2020 minikler Türkiye Şampiyonası ve ardından Balkan Şampiyonası için ön hazırlıkları yapıyorlar.

KATILAN SPORCULAR ERKEKLER

Rutkay Çil, Efe Gürsoy, Muhammed Tokgöz, M. Kutay Akın, Utku Özöğdücü, Eymen Tamer, İrfan Şefik, Arda Okuyucu.

KATILAN SPORCULAR KIZLAR

S. Ece Okuyucu, Yaren Mazlum, Özlem Sezen, Neris Öztürk, Cemre Nur Aydoğdu, Hayrunisa Yılmaz, Duru Kaya, Ecrin Pakyıldız, Rana Bilgin, Ayşe Naz Tosun, Ervanur Yağız.

MADALYA KAZANAN SPORCULAR

Bu şampiyonada madalya alan sporcularımız; Rutkay Çil Birinci, Efe Gürsoy Birinci, Cemre Nur Aydoğdu birinci oldular. Ervanur Yağız ikinci, Utku Özöğdücü ikinci, Kutay Akın ikinci oldular. 3. olan sporcularımız; Muhammed Tokgöz, Eymen Tamer, İrfan Şefik, Arda Okuyucu, Ece Okuyucu ,Yaren Mazlum, Özlem Sezen, Neris Öztürk, Cemre Nur Aydoğdu, Hayrunisa Yılmaz, Duru Kaya, Ecrin Pakyıldız, Rana Bilgin, Ayşe Naz Tosun. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.