Sakarya'da İkinci Patlama

Sakarya'da İkinci Patlama

Sakarya'da meydana gelen ikinci patlamada ilk belirlemelere göre 3 kişi şehit olurken, 6 kişi yaralandı.  

  Sakarya'nın Adapazarı ilçesi Taşkısığı mevkisinde bugün ikinci patlama meydana geldi. Hendek ilçesinde meydana gelen havai fişek fabrikasındaki patlamanın ardından, mühimmat taşınan alanda meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 3 kişi şehit olurken, 6 kişi ağır yaralandı.

Patlamayla ilgili İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Sakarya-Hendek ilçesi Taşkısığı Mahallesinde faaliyet gösteren Taş Ocağında, Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı gereği Havai Fişek Fabrikasına ait patlayıcıların kontrollü şekilde patlatılması maksadıyla taşıyan kamyondan indirildiği esnada, patlama meydana geldi. Meydana gelen patlamada; 2’si patlayıcı madde imha timinden olmak üzere 3 jandarma personelimiz şehit oldu, 6 personelimiz yaralandı" denildi.

  Ekiplerin olay yerindeki incelemesi sürüyor. (İHA)


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
9.07.2020
12:43

hata üstüne hata yapılıyor sanki şaka gibi ya, zaten bu havai fişek fabrikası daha önce 3 kez patlama yaşamı, bu 4. oldu ve ölülerimiz oldu, şimdi de oradaki patlamayan malzemeleri sakaryada bir taş ocağında KONTROLLÜ patlatma için getirildiği ve ne olduysa patlama gerçekleştiği söyleniyor, bumu KONTROLLÜ patlatma, bumu dikkat ve ciddiyet, yazık ya çok yazık.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,60
KONTROLLÜ AMA DİKKATSİZLİK


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.