ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ YAZ PROGRAMINI AÇIYOR!

ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ YAZ PROGRAMINI AÇIYOR!

24 Haziran-12 Temmuz ve 15 Temmuz-2 Ağustos 2013 tarihleri arasında katılacakları bu serüvende çocuklarımıza üniversitemizin Eğitim, Fen-Edebiyat, Orman, Sanat ve Tasarım Fakülteleri?nden ve Yüksekokullardan öğretim elemanları ve lisans üstü programlarımına devam eden çeşitli birimlerinden öğrencilerimiz rehberlik edeceklerdir. 3?er haftalık çocuk üniversitesi programı süresinde eğitimler üniversitemiz kampüs alanında verilecektir.

Programda ;

 Yüzme

Plastik Sanatlar

Biyoloji Deneyleri

Kimya Deneyleri

Doğa Bilim

Akran Arabuluculuğu

Yaratıcı Drama

Mesleklerle Tanışma

Okuma Etkinlikleri ve

Serbest Etkinlik dersleri yer alacaktır.

Dersler öğrencilerin farklı profesyonel meslekleri mesleğinde başarılı profesyonellerden dinleyerek sorarak tanımalarını ve kendilerini yönlendirmede rehber edinmelerini sağlamak, bilime ve sanata ilgiyi arttırmak, yüzme becerisi kazandırmak, okulda-sokakta her zaman her yerde yaşanan çatışma ve anlaşmazlıkları müzakere etmeyi ve okullarında yaşanacak anlaşmazlıklarda arabuluculuk yapacak çocuklar yetiştirmeyi amaçlayarak planlanmıştır. Çocuklar okullardaki sıra-masa düzeninden uzak, parkeli zeminde minderlerde diledikleri gibi oturup uzanarak, yarı olimpik yüzme havuzumuzda yüzerek ve laboratuvarlarda yaparak yaşayarak öğreneceklerdir.

Haftada 5 gün 09.00-16.00 saatleri arasında sürecek programımıza katılan çocuklar servislerle alınıp bırakılacak ve üniversitede öğle yemeği yiyeceklerdir.

Programa başvurular Düzce Üniversitesi DÜYEM birimine  elektronik olarak 17-21 Haziran 2013 tarihlerinde yapılacaktır. Yaz okulu ücreti DÜYEM?e  ödenecek olup  425 TLdir. Havuza giriş için de 12 seans için öğrenci başına 66 TL ödeme yapılması gerekmektedir.   

Üniversiteyi rota edinmiş tüm öğrencileri çocuk üniversitesine bekliyoruz!


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.