DÇGD BAŞKANI SOLMAZ ; BASINI SUSTURAMAYACAKSINIZ

DÇGD BAŞKANI SOLMAZ ;  BASINI SUSTURAMAYACAKSINIZ

Düzce Çalışan Gazeteciler Derneği olarak, İşadamı ve AK Parti Akçakoca İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Esvet Sarıoğlu?nun talimatı ile yanında çalıştırdığı Cem Cesur isimli kişinin derneğimiz üyesi olan, Akçakoca?da yayın yapan Akçakoca Postası Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sadullah Ünsal?ın işyerine giderek hakaret ve küfür ettiğini, gazeteci arkadaşımızı tehdit ettiğini öğrendik. Ayrıca Sadullah Ünsal aracılığı ile tüm basın mensupları gazetelere hedef alınmış, hakaretler artarak devam etmiştir. Kendilerini hukukun üstünde tutmaya çalışan, kabadayılık yaparak basını yıldırmaya çalışan bu tip kişi ya da kişiler hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaktır.

Her ne kadar basın mensuplarının bazı haberleri, hal ve hareketleri birileri tarafından memnuniyetle karşılanmasa da bunun yolu tehdit ve hakaret değil, bunun yolu hukuktur ve bu şikayetlerin bildirileceği yer adliyelerdir. Özellikle basına karşı kendi kanunlarını uygulamaya çalışanlar her zaman kaybedecek ve basının birlik ve beraberliği karşısında hayretler içinde kalmaya devam edeceklerdir.

Bu anlamda Akçakoca?da bir basın mensubuna ve onun aracılığı ile basına ağza alınmayacak küfürlerle hakaret eden ve tehditler savuran şahısları Düzce Çalışan Gazeteciler Derneği olarak kınıyor, dernek olarak biz de hukuki yollardan hakkımızı arayacağımızı kamuoyu ile paylaşıyoruz. DEDİ.Bizde TVD ailesi olarak basına karşı yapılan bu çirkin olayı esefle kınıyoruz.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.