LİMANA GELEN ÇÖPLER TEMİZLENİYOR

LİMANA GELEN ÇÖPLER TEMİZLENİYOR

Akçakoca?da dün etkili olan fırtına ve dalgaların kıyıya getirdikleri çöpler balıkçılar tarafından temizleniyor.

 

 

AkçakocaBalıkçı Barınağı ve Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakaş, Atık çöplerin yağmur sonrası denize ulaştığını belirterek, Derelere atılan çöpler yağmur sonrası denize ulaşıyor. Deniz de bu çöpleri akıntılarla, dalgalarla, rüzgârlarla barınaklara ve koylara bırakarak kirliliğe neden oluyor.? dedi.

 

Herkes çöpünü dere yataklarına bırakıyor

 

Vatandaşların dere yataklarına çöp atmaması konusunda uyarıda bulunan Karakaş,? Tatilcilerin, piknikçilerin çöplerini dere yataklarına bırakmamaları gerekir. Her bırakılan çöpün denize ve oradan da liman ve koylara ve geldiğini bilmeleri gerekir. Gemilerin de katı atıklarını denize bırakmamaları gerekiyor. Bu konuda vatandaşların duyarlı olmasını istiyorum? ifadelerini kullandı.

 

Denizden gelen çöpü kendi imkanları ile temizliyorlar

 

Balıkçı, Adem Reis denizdeki pislikleri temizlediklerini belirterek,  Çöplerin dün etkili olan fırtına nedeniyle barınak çevresinde birikmiştir. Biz de balıkçılar olarak bu çöpleri kendi imkânlarımızla temizliyoruz. Her fırtına sonrası böyle çöp oluyor. Dışarıdan gelen misafirlere kötü görüntü olmaması ve limanımızın temiz olması için mücadele veriyoruz?? dedi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.