PROTOKOLDEN FENERBAHÇE?YE MORAL ZİYARETİ

PROTOKOLDEN FENERBAHÇE?YE MORAL ZİYARETİ

Düzce protokolü, Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri'nde kamp yapan Fenerbahçe'yi ziyaret ederek moral verdiler. 
Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Kaynaşlı Kaymakamı Cengizhan Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça, Emniyet Müdürü Ali Gezer, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Emniyet Müdür Yardımcısı Ercan Ateş, Fenerbahçe Düzceliler Dernek Başkanı Selahattin Kudu ile birlikte Topuk Yaylası'nda kamp yapan Fenerbahçe'nin sabah idmanını izlediler. İdmanın ardından Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Ersun Yanal?a çiçek ve plaket verdi. Futbolculara dağıtılmak üzere bir tepsi baklava ikram edildi.
Vali Yılmaz, ?Bu tesisi buraya kazandıranlara teşekkür ediyoruz. Rol model oldunuz, devamında Beşiktaş ve Galatasaray da inşallah Düzce?de tesis yaparlar" dedi.
Ersun Yanal, kamp merkezinin uluslararası bir merkez olduğunu belirterek tüm spor branşların burada kamp yapabileceğini söyledi.
İdmanı bitiren futbolcular tek tek Düzce protokolü ile tokalaştılar. Ayrıca idmanı izlemeye gelen Fenerbahçe Spor Okulları çocukları da futbolcularla fotoğraf çektirerek, imza aldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.