VALİ VE BAŞKANA ZİYARET

VALİ VE BAŞKANA ZİYARET

Camiler ve Din Görevleri Haftası münasebetiyle İl Müftüsü Selami Emen, Müftü Yardımcıları ve Müftülük personeli ilk olarak Vali Ali İhsan Su'yu makamında ziyaret etti. İl Müftüsü Selami Emen, Camiler ve Din Görevleri Haftası münasebetiyle kutlama programı hakkında Vali Ali İhsan Su'ya bilgi verdi. Vali Ali İhsan Su ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Vali Ali İhsan Su; Din görevlilerinin ve vatandaşların  camiler haftasını kutladı.

 

BAŞKAN?A ZİYARET

 

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Düzce İl Müftüsü Selami Emen ve Din Görevlileri Belediye Başkanı İsmail Bayram?ı da makamında ziyaret ederek hafta nedeniyle çiçek takdim ettiler. 

 

Haftanın tüm İslam alemine hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Bayram ziyaret sırasında yaptığı konuşmada,belediye olarak özellikle camiler ve etkinlikler için üzerlerine düşenleri yapacaklarını belirtti. 

 

Bayram, ? Camiler, Müslümanların ibadetlerini ifa ettikleri, Cenab-ı Allah?ın adının anıldığı müstesna mekanlardır. Her gün farklı insanları bir araya getirerek aynı safta omuz omuza, diz dize namaz kıldığımız mabetler aynı zamanda ?Allah?ın Evi? olarak bilinmektedir. Din görevlilerimiz ise, yaşayış ve davranışlarıyla toplumumuza örnek olan, toplumumuzu iyiye ve güzele yönlendiren kişilerdir? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.