DÜZCE?NİN GÖL MANZARALI SANAYİSİ

DÜZCE?NİN GÖL MANZARALI SANAYİSİ

Eski Sanayi D-100 Karayolu alt tahliye yolunda kanalizasyonun tıkanması sebebiyle biriken su vatandaşı çileden çıkarıyor,görenlere ise bu bir su birikintisi değil,adeta göl dedirtiyor.

 

Arabalar suyun içinden resmen yüzerek geçerken,sıçrayan suyla yıllardır eski sanayide hizmet veren esnafa banyo yaptırıyor.

 

Vatandaş,Belediye tarafından yol kenarına atılan çöpleri önlemek amacıyla yapılan ağaçlandırma çalışmalarında atılan toprağın kanalizasyon borularını tıkadığını düşünüyor ve bu da yolun göle dönüşmesine sebep oluyor.

 

Araçların her geçişinde kendilerine doğru gelen sudan bezen sanayiciler bunun araç içindeki vatandaşa da zarar getireceğini öne sürdü.

 

Sanayiciler,suyun içinden yüzerek geçen arabaların altındaki motor aksamının ve beyninin ıslanması sonucu araçların otomatik cam açma kapama sistemine kadar her noktasına zarar verebileceğini belirtti.Bu zarar hemen ortaya çıkmasa da buharlaşan su zamanla araca zarar verebilir ve vatandaşa maddi bir külfet olarak geri dönebilir.

 

Sanayiciler hem ıslanmaktan kurtulmak hem de araç sahibi vatandaşların mağdur olmasını engellemek amacıyla,Eski Sanayi D-100 Karayolu alt tahliye yolundaki kanalizasyon probleminin bir an evvel çözülmesini umut ediyor.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.