BELEDİYEDE BAYRAMLAŞMA

BELEDİYEDE BAYRAMLAŞMA

Düzce Belediyesi personeli bayramlaşma programında bir araya geldi. Belediye önündeki bayramlaşmaya bir muhalefet partisinin başkanı ilk kez katıldı.

 

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, AK Parti İl yönetimi, CHP İl yönetimi, başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ve belediye personeli ile vatandaşların katılımıyla Düzce Belediyesi'nde bayramlaşma programı düzenlendi.

 

Bayramlaşma törenine katılan CHP İl başkanı Basri Karslıoğlu, Düzce?lilerin ve belediye çalışanlarının bayramını kutladı.

Ak Parti il Başkanı Metin Kaşıkoğlu ve Belediye Başkanı İsmail Bayram da herkesin bayramını kutlayarak, başarılar diledi.

Belediye Başkanı İsmail Bayram ise, bayramlaşmalarda uzun zamandır görmediği bir çok dostunu görme fırsatı yakaladığını belirtti.

Bayram, ?Bayramlar tabi ki çok güzel sizler için çok önemli uzun zamandır görmediğimiz bir çok dostumuzu görme fırsatı. Çocuklarımızı sevindirme günü. Kurban kesenlerin kurbanları kabul olsun. Kesemeyenlerin bir dahaki bayramda kesmelerini dua ediyorum. Daha güzel günlerde sağlık ve selamet içerisinde erişmek dileği ile bayramınız kutlu olsun? dedi.

 

Belediye-İş Sendikası Düzce Belediyesi iş yeri temsilcisi Ertuğrul Güler ve Belediye Memurları Sendikası temsilcisi Asiye Durnacı da birer konuşma yaparak Kurban Bayramını kutladılar.

 

Bayramlaşma töreni sırasında belediye başkanı İsmail Bayram ve TSO Başkanı Fahri çakır çocuklara bayram harçlığı dağıttılar.

 

 

Konuşmaların ardından program ikramlar ile son buldu.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.