BU İLÇE HEP İLKLERİ YAPIYOR

BU İLÇE HEP İLKLERİ YAPIYOR

Yığılca İmam Hatip Lisesinde 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı veli toplantısı düzenlendi. Toplantıda üst düzey bir konuk vardı. Kaymakam  Mehmet Özcan da toplantıya katılarak, başarı konusunda  konuşma yaptı.

 

Veli toplantısına Kaymakam  Mehmet Özcan ,Yığılca İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Ekiz, öğretmenler ve veliler katıldı.

 

Toplantıda konuşan Kaymakam Özcan, eğitim ve öğretimde veli-öğrenci-öğretmen işbirliğine değindi. Eğitim-öğretimde bu üç unsurun çok önemli olduğunu, başarıya ulaşmak için bu üç unsurun üç ayaklı bir sac gibi birbirlerine destek olmaları gerektiğini söyledi. Öğrencilerde başarı ve güven duygusunun geliştirilebilmesi için velilerin çocuklarıyla iyi bir iletişim kurmaları , okulla ve öğretmenlerle daima iletişim halinde olmaları gerektiğini belirten Özcan, son olarak başarının sadece derslerdeki akademik başarıyla ölçülmeyeceğini, akademik başarının yanında öğrencilerin iyi birer birey olmaları ve ahlaki değerlerinin geliştirilebilmesi için onlara destek olunması gerektiğini velilere aktardı.

  Konuşmaların ardından Okul Müdürü Mustafa Ekiz, velilere okulun misyonunu ve vizyonunu açıklayan bir sunum yaptı. Velilerin soruları ve görüşleri alındıktan sonra toplantı sona erdi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.