MATEMATİK’TE TÜRKİYE 3’NCÜSÜYÜZ

MATEMATİK’TE TÜRKİYE 3’NCÜSÜYÜZ

 

9 Kasım 2011 Cumartesi günü, OYAK Grubu iştiraklerinin bulunduğu 15 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 10'ncu OYAK Liselerarası Matematik Yarışmasının Düzce sonuçları ve ödül töreni dün akşam düzenlenen törenle açıklandı. Düzce İl Birinciliğini, aynı zamanda Türkiye geneli 3'üncülüğünü 483 okul arasından Merkez Fen Lisesi kazandı.

Düzenlenen törene Düzce Vali Yardımcısı Ramazan Şahin,  Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Demirel, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, Turizm İl Müdürü Özcan Budak, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Turan, Belediye Sosyal ve Kültür İşleri Müdürü Haluk VeliOĞLU,  OYAK Beton Genel Müdürü Ramazan Yücel, Milli Eğitim Müdür yardımcıları, Şube müdürleri,okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Oyak Genel Müdürü Ramazan Yücel, yaptığı konuşmada,"Üretim konusunda gerçekten çok iyiyiz ancak katma değerli ürün yapmak için beyin gücümüzü yani matematiği daha çok kullanmalıyız. OYAK Beton olarak bu proje ile hayatımızın her alanında büyük bir yeri olan bu bilim dalına herkesin ilgisini çekmek ve ilgi duyan öğrencileri desteklemek amacındayız. Düzce İl ve ilçelerinden 19 okulumuzun katıldığı bu yarışmada, Düzce ili bu yıl yarışmaya katılan diğer illere göre büyük bir sıçrama yapmıştır" ifadelerini kullandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer ise konuşmasında,  geldikleri nokta itibari ile kaya parçasını yerinden oynattıklarını ve yukarıya taşımaya başladıklarını ifade ederek "Kolay mı oldu? Elbette ki hayır Ben buradan her konuda bizlere güvendiklerini açık şekilde gösteren kurum ve kuruluşlara çok teşekkür ediyorum. Türkiye geneli sonuncusuyduk ama bu yıl Türkiye geneli 3'ncüsü olduk. 483 okul arasında 3'ncü olan okulumuz çok önemsenecek bir derece elde etmiştir. Açıklamasında bulundu.Vali Yardımcısı Ramazan Şahin ise "Matematik ilimlerin anasıdır. Bu ilimde başarılı olan ülkeler diğer dallarda da başarıyı yakalarlar. Bu başarıyı yakalamamızda emeği geçen başta OYAK Beton ve Milli Eğitim Müdürümüze ve tabiî ki öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum" açıklamalarında bulundu.



SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.