??KİRAYI VERECEK PARAM YOK??

??KİRAYI VERECEK PARAM YOK??

İnşaattan düşerek iş göremez hale gelen İsa Horuz,kaza geçirdiği günden bu yana eşiyle beraber geçim sıkıntısına düştü.İsa Horuz sağlık sorunları ve ekonomik sıkıntılarla çekilmez hale gelen hayatına bir umut ışığı arıyor.

 

16 Aralık 2011 tarihinde İznik?teki bir villa inşaatının ikinci katından düşerek kısmi felç geçiren İsa Horuz 2 yıldır çalışamıyor.İş veren tarafından defalarca sigortasının yapılacağı konusunda kandırıldığını iddia eden Horuz,kazadan sonra tat,koku alma duyusunu,konuşma ve duyma yeteneğini kaybetti.Aynı zamanda değneksiz de yürüyemeyen İsa Horuz,evini geçindirecek hiçbir kaynağa sahip değil.

 

İsa Horuz ve eşi Gamze Horuz Düzce?de işinin ehli avukatlara gittiklerini ancak önlerine çıkan engeller sonucu bir türlü davalarının açılamadığını belirtti.

 

Epilepsi hastalığı olduğu  ve eşine bakmak zorunda kaldığı için çalışamadığını ifade eden Gamze Horuz, hiçbir gelir kaynaklarının olmadığını yalnızca 2 ayda bir sosyal yardım kurumundan gelen 200 lira ile geçindiklerini belirtti.

 

Horuz:??çok zor durumdayız.Yardımla geçiniyoruz.Eşimi hastaneye götürecek yol parasını dahi borç olarak alıyorum.3 gün sonra kiramızı ödememiz lazım ancak nereden para bulacağız bilmiyorum.??dedi.

 

16 Aralık 2011 tarihinden beri sıkıntılarla geçen hayatlarına,Horuz ailesi,bir umut ışığı arıyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.