BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI TANITILDI

BELEDİYE MECLİS ÜYESİ  ADAY ADAYI TANITILDI

Özellikle Düzce belediye başkan adayı merakla beklenen ancak açıklamakta sessiz kalan MHP?de bugün belediye meclis üyesi aday adayı açıklandı.

 

Yerel seçimlere kısa bir süre kala Düzce ve ilçelerinde aday adayı açıklamasında sessiz kalan MHP belediye meclis üyesi aday adayını bugün kamuoyuyla paylaştı.

 

İki ilçe dışında adaylarını henüz belirlemeyen MHP?de Belediye Meclis üyeliğine aday adaylığını açıklayan Murat Bilgin bugün basına tanıtıldı.

 

 MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz , aday adayı tanıtımlarının devam edeceğini söyledi.

 

Danışmaz, ?2014 yılında yapılacak olan genel seçimler ile ilgili belediye meclis üyeliğine aday adaylığını açıklayan arkadaşımızı tanıtmak için buradayız. Günaşırı sizlere aday adayı olacak arkadaşlarımızı tanıtmaya devam edeceğiz?  dedi.

 

 2014 yerel seçimlerinde MHP Düzce Belediye Meclis Üyeliğine aday adaylığını ilk açıklayan isim olan Murat Bilgin, Düzce?nin hak ettiği gelişmeyi gösteremediğini savunarak, MHPli belediye meclis üyelerinin yaşanabili bir Düzce için göreve talip olduklarını belirtti.

 

Bilgin, ? Ülkemiz ve şehrimiz için son derece önem arz eden bir seçim arifesindeyiz. Bir Düzceli olarak yaşanılan sorunları bende sizler gibi görüyor ve yaşıyorum. Ankara ve İstanbul gibi iki büyük şehir arasında yer alan şehrimiz jeopolitik konumu itibari ile gelişmeye oldukça müsaittir. Fakat yıllar içerisinde bizlerinde gördüğü gibi şehrimiz hak ettiği gelişmeyi gösterememiştir. Ben ve arkadaşlarım bu gelişmeye katkıda bulunma, insanlarımızın beraberce huzur içinde yaşayacağı bir Düzce oluşturmaktır. Herkesin fikrinin ortak bir tabanda buluştuğu yeniliklere adım atmaktır? dedi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.