KIBRIS BAŞVURUSUNU YAPTI

KIBRIS BAŞVURUSUNU YAPTI

2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için AK Parti?den Düzce belediye başkan aday adayı olan Semih Kıbrıs bugün resmi başvurusunu yaptı. Kıbrıs, ?iyinin iyisi olmak için adayım? dedi.

AK parti Düzce belediye başkan aday adaylarından Ankara Düzceliler Derneği Başkanı Semih Kıbrıs bugün parti binasında resmi başvurusunu yaptı. Başvurusunu İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu?na teslim eden Kıbrıs, konuşmasına eski belediye başkanlarına teşekkür ederek başladı.

 

?Düzce'mizde de geçmişten bu güne yerel yönetim adına çok şeyler yapılmış,yapılmaya çalışılmıştır.Yerel yönetim hizmetleri anlamında yapılamayanların elbette makul gerekçeleri vardır. Bugüne kadar Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuş olan eski belediye başkanlarıma yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Hepsi de o günün öncelikleri ve bütçe imkanları ölçüsünde büyümeye,gelişmeye katkı sağlamışlardır.?

Düzce merkez nüfusunun arttığını, yerel yönetim hizmetlerine bakış ve beklentilerin arttığını söyleyen Kıbrıs, hizmet odaklı bir belediyeye ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

 

?Dün asfalt, kaldırım, sosyal tesisler vb. ihtiyaç iken, bugün ulaşım, trafik, çevre gibi sorunlar doğmuştur. Büyümeyle birlikte yeni ihtiyaçlarda doğacaktır. işte bu sebeplerden dolayı Düzce'mizde Hükümetimizin  paralelinde,uyum içersinde çalışacak, hizmet odaklı Ak partili bir belediyeye dünden çok daha fazla ihtiyaç vardır. Halkımızda bunun bilincindedir.?

 

Kişisel özellikleri ile Düzce Belediye Başkanlığında  fevkin de üstünde hizmet edeceğini iddia eden Kıbrıs,  ?Bu manada iyinin de iyisi olacağım için aday adayıyım.? Diyerek , Haklı ve doğru eleştiriye her zaman var olduğunu ifade etti.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.