GENEL MERKEZ YİNE REDDETTİ

GENEL MERKEZ YİNE REDDETTİ

MHP'li Meclis Üyesi Hakan Çetin'i MHP'den uzaklaştırma talebi yine sonuçsuz kaldı. İl Başkanı Danışmaz'ın partiden uzaklaştırılması için İl Disiplin Kuruluna verdiği  Çetin'in uzaklaştırma cezası, 2. kez MHP Genel Merkezi tarafından onaylanmadı.

 

MHP Genel Merkezi,  MHPli Meclis Üyesi Hakan Çetin'in uzaklaştırmatalebini yine reddetti. Genel Merkezin  aldığı bu karar,  yerel seçimler öncesinde MHP Düzce İl Teşkilatında bomba etkisi yarattı. Bazı partililerin, MHP Genel Merkezi'nin aldığı bu kararın ardından, Abdullah Danışmaz'ın MHP İl Başkanlığı görevinden bir an önce istifa etmesi yönünde tepkilerini ortaya koydukları öne sürülüyor.

 

Düzce'de uzun yıllar Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkücü camiaya hizmet eden Hakan Çetin'in cezasının 2. kez Partinin Genel Merkezi tarafından onaylanmaması, parti içinde sevinç ile karşılanırken, İl Başkanı Danışmaz ve Yönetiminin önümüzde ki günlerde nasıl hareket edeceği merakla bekleniyor.

 

 MHP'li Belediye Meclis Üyesi Hakan Çetin'in geçtiğimiz aylarda yapılan Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde İl Başkanı Abdullah Danışmaz'ın yakın çevresinde bulunan bazı iş adamlarını desteklemediği için partiden uzaklaştırılmak istendiği iddia edilmişti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.