EĞİTİM ÇALIŞTAYI SONA ERDİ

EĞİTİM ÇALIŞTAYI SONA ERDİ

Düzce Valiliği,İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Düzce Üniversitesi iş birliği ile düzenlenen ve iki gün süren Eğitim Çalıştayı sona erdi. Çalıştayda görev alan 7 komisyonun hazırladığı raporların, ileriki bir tarihte düzenlenecek panelde değerlendirilmesi kararı alındı.

 

Düzce?de eğitim sorunlarının masaya yatırıldığı, çözüm önerilerinin konuşulduğu çalıştay sona erdi. Çalıştayın son gününde, Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul, Ortaöğretim, Mesleki ve Teknik Eğitim, Hayatboyu Öğrenme, Özel Eğitim ve Rehberlik olmak üzere oluşturulan 7 komisyon çalışmalarını tamamlayarak, hazırladıkları raporları tek tek sundu.

 Raporlarda, eğitimde sorunların neden kaynaklandığı ve çözüm önerileri yer aldı. Sunumların ardından raporlar İl Milli Eğitim Müdürü murat yazıcı?ya teslim edildi, Çalıştayda oluşturulan raporların,  Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi iş birliği ile Düzce Üniversitesi?nde düzenlenecek panelde değerlendirileceği ,daha sonra Çözümlere yönelik Eylem Planı hazırlanarak, uygulamaya geçileceği öğrenildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, Düzce?deki eğitim sorunlarını konuşmak adına, tüm kurumların katılımıyla iyi bir başlangıç olduğunu vurgulayarak, önümüzdeki dönemde stratejik eylem planı hazırlanacağını kaydetti.

Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Abdurrahman Kılıç ise, çalıştayda elde edilecek sonuçların tek başına eğitimde kaliteyi sağlamayacağını, sorunların ve çözüm önerilerinin takibinin gerektiğini vurguladı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.