MÜSİAD DÜZCE MARDİN'E DAMGASINI VURDU

 MÜSİAD DÜZCE MARDİN'E DAMGASINI VURDU

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği?nin (MÜSİAD) her iki ayda bir farklı bir konu ile bir şubesinde düzenlediği Genel İdare Kurulu Toplantısı Büyümenin Sistematiği, Nasıl Büyürüz? konusu ile 22-23 tarihleri arasında MÜSİAD Mardin Şubesinin ev sahipliğinde 83. Genel İdare Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. 
Toplantının ilk gününde sektörel masa çalıştayları, başkanlar toplantısı ve sektör kurulları başkanları toplantısı gerçekleştirildi. Güne Sektör kurulları Toplantılar ile başlandı ve MÜSİAD Düzce Şubesini İnşaat Sektöründe Başkan İsmail Çakmak, Gıda ve Tarım Sektöründe Tanju Acar, Ahmet Saydam, Halil İbrahim Pak, Dursun Baykal ve Şenol Kurt, Basım Yayın ve Ambalaj Sektöründe Atilla Şahin ve İrfan Karabulut, Tekstil ve Deri Sektöründe Ahmet Duman, Enerji ve Çevre Sektöründe Vefa Pehlivan, Dayanıklı Tüketim Malları Sektöründe Mehmet Coşkun temsil etti.
Diğer toplantılarda Başkanlar toplantısına Başkan İsmail Çakmak, Sektör Kurulları Başkanlar Toplantısına ise Başkan Yardımcısı Tanju Acar katıldı.
Toplantının sonunda geleneksel olarak en çok katılım gösteren şubeye verilen birincilik ödülünü 41 kişilik katılımı ile MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak'ın "41 kere Maşallah" sözüyle MÜSİAD Düzce Şubesi adına Başkan İsmail Çakmak ve Şube Sektör Kurulları Başkanı Tanju Acar aldı.
Mardin'e aileleri ile katılım gösteren MÜSİAD Düzce üyeleri medeniyetler şehri olan Mardin'i gezerek Mardin'in tarihi ve turistik yerleri ve Mardin hakkında bilgi sahibi oldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.