BELEDİYEDEN KARLA MÜCADELE

BELEDİYEDEN KARLA MÜCADELE

Yoğun kar yağışı ile birlikte Düzce Belediyesi de karla mücadele programını uygulamaya geçirdi. Önceden hazırlıklarını tamamlayan ekipler sahada çalışmaya başladı. İlk aşamada da ekipler kalıcı konutlar ile şehir merkezinde ana arterlerin ulaşıma açık tutulmasına yönelik çalışıyorlar. 

Düzce Belediyesi tarafından kar yağışının ardından olumsuz koşulların oluşmaması için önlemler alındı. Bunun için de öncelikli olarak kalıcı konutlar ile şehir merkezinde ulaşım açısından yolların açık tutulması için çalışmalar yapılıyor. Bu arada da takviye ekiplerle birlikte de kaldırım temizleme ile tuzlama çalışmaları da yapılıyor.

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar, belediyenin kış ve karla mücadele programının önceden belirlendiğini işaret ederek, Fen İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü başta olmak üzere işbirliği ve koordineli bir çalışma yürütüldüğünü belirtti. Hizmet akışına göre 5 kamyon, 3  tuz serme aracı, 11 kepçe ve 3 greyderin sahada çalıştığını bildiren Bayraktar, ayrıca kaldırım temizliği için de 150-200 kişinin ekipler halinde çalıştığını kaydetti. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.