HER KARDA AYNI ÇİLE

HER KARDA AYNI ÇİLE

Düzce?de en ufak bir kar yağdığında buz pistine dönene kaldırımlar,Düzcelilerin çilesi haline geldi.Üstelik,Düzceliler bir de tez geliştirdi.Vatandaşa göre siyah taşlar,sarı renkteki taşlara göre daha fazla kayıyor.

2009 yılından önce eski kaldırım taşları sökülerek yerine döşenen mermer taşlar Düzceliyi canından bezdirdi.Düzce?nin büyük bir bölümüne döşenen sarı-siyah renkteki kaldırım taşları en ufak bir kar ya da yağmur yağdığında kayganlaşıyor.Ufacık bir kar yağışında kaldırımlarla cebelleşen Düzceliler,yürümek için resmen çaba sarf ediyor.Buz pistine dönen kaldırımlar,belediye ekipleri tarafından her ne kadar temizlense de vatandaşlar kaymaktan kurtulamıyor.

Düzceliler,mermer kaldırımların her ne kadar şık gözüktüğünü düşünseler de eski kaldırımları özlediğini ifade etti.Vatandaşlar,kaldırımda kaymaktan korktukları için bu kez de arabalardan korkarak yoldan yürüdüklerini ifade etti.

Kaldırımları defalarca kayarak,hatta o kaymalar sonucunda düşerek deneyim sahibi olan  Düzceliler isyan etti.

Yeni bypass ameliyatı geçiren bir vatandaş,her adım attığında korktuğunu belirtirken,bir genç kız ise düşüp belini kırmaktan korktuğunu söyleyerek,yetkililere seslendi.

?Resmen diken üstünde yürüyoruz? diyen Düzce halkı bir de tez geliştirdi.Vatandaşa göre kaldırımlardaki siyah renk taşlar,sarılara göre daha fazla kayıyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.