KAVİLİ?DEN İLGİNÇ SEMİNER

KAVİLİ?DEN İLGİNÇ SEMİNER

İstanbul Barosu Avukat Hakları Merkezi Yöneticisi Av.Ömer Kavili bugün Düzce adliyesinde düzenlenen bir seminere katıldı. Kavili, ilginç konuşmaları ile avukatlara hitap ederken, hakimlere verdi veriştirdi.

Düzce Adliyesinde, Avukat Hakları ve Görevleri konulu seminer düzenlendi. Seminere, İstanbul Barosu Avukat Hakları Merkezi Yöneticisi Av.Ömer Kavili konuşmacı olarak katıldı. Baro Başkanı Ali Dilber ve çok sayıda avukat seminerde hazır bulundu.

 

Açılış konuşmasında, avukatlık mesleğinin bireysel bir sanat olduğu vurgulanırken, bu sanatın üstatlarının deneyimlerinin paylaşılarak geliştirilebileceği belirtildi.

Seminere konuşmacı olarak katılan Avukat Ömer  Kavili, ? Kahrolsun avukatlar? diye başladığı konuşmasında, avukatların ?kürsünün öbür tarafındakiler? dediği hakimler tarafından aşağılandığını belirtti.

Kavili, ? Devlet memurlarının canını sıkıyorlarmış.Öyleyse ben o devlet memurlarının avukatı olarak ,Kahrolsun avukatlar demiyim de kim desin. Avukatlık mesleğini aşağılamak isteyen güçlü, parasal, siyasi, cemaatsal her neyse her türlü gücü imlanı çerçevesinde avukatı aşağılamak için her gücü kullanır. O güç ortaya çıktığında başlar filancanın avukatı der. Dendiği zaman avukat 5-0 geriden başlar. Hakimler, yargıçlar kendi işlevlerini doğru tanımlayamadıkları zaman başlıyorlar karşısında gördükleri hele hele devlet aşiretinden avukatlar vardır, bu avukat milleti madem bizden değil bizim dışımızda her kes düşman. Onlar kahrolsunlar niye, çünkü ben kürsünün bu tarafındayım, onlarsa karşıdalar.Kürsüde oturan karşısındakini azarlıyor. Mutlaka bir özelliğine kafayı takıyor. Fırsat bu fırsat nasıl olsa kürsüdeyim. Niye çünkü kürsüde olma güçtür. Ama gücü kullanmaya kalkan gücün esiri olur.? Dedi.

 BU AKŞAM DÜZCE TV'DE

İlginç söylemleri ile dikkat çeken Av.Ömer Kavili bu akşam Düzce Tv'de Mehmet İbrahimoğlu ile Gündem programına konuk olacak. Kavili, avukatlık mesleğinin inceliklerini, avukatlar sanık olduğunda kendilerini nasıl savunduklarını ve 12 Eylül davasındaki son gelişmeler gibi konuları anlatacak.

Gündem programı bu akşam saat 21:10'dan itibaren Düzce Tv ekranlarında olacak.

 

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.