SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDULAR

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDULAR

Dün akşam bir erkek öğrenci yurdunda yaşanan olayla ilgili olarak yurt avukatı tarafından bugün savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

Dün akşam, bir erkek öğrenci yurdunda, AK parti aleyhinde olduğu iddia edilen videoları izlemeye karşı çıkan 3 öğrencinin yurttan atıldığı iddiasının ardından, AK parti İl başkanı Metin Kaşıkoğlu yurda gitmiş ve öğrencileri alarak barınma sorunlarını çözmüştü. Ancak Kaşıkoğlu?nun yurda gelmesini baskın olarak nitelendiren yurt yetkilileri bugün avukatları aracılığı ile savcılığa suç duyurusunda bulundular.

Yurt Avukatı Teoman Yaman bugün adliyeye giderek, AK partililerin yurda baskın yaparak korku ve panik yarattıklarını iddia etti.

Yaman, ?Dün gece 24.00 sularında müvekkil şirkete ait Zirve Erkek Öğrenci Yurduna baskın yapmak suretiyle korku ve panik yaratan ve kendilerini Ak partili olarak tanıtan şahıslar hakkında Düzce Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulunuyoruz. Böyle olayların tekrarlanmamasını temenni ediyoruz. Ak partinin il yönetiminde bulunan şahısların isimleri dilekçemizde var.?dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.