BAŞKAN OLURSA YERİNE GETİRECEK

BAŞKAN OLURSA YERİNE GETİRECEK

AK parti belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş bugün DESOB?da esnaf odaları başkanları ile bir araya geldi. Esnaf odaları taleplerini sıraladı, Keleş, başkan olması halinde talepleri yerine getireceği sözünü vererek taahhütnameyi imzaladı.

AK parti belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş, Milletvekili Osman Çakır ile birlikte Düzce Esnaf ve sanatkarlar Odasını ziyaret etti. Keleş?e burada DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı tarafından, esnaf odalarının taleplerini içeren bir dosya sunuldu.

 

Kayıkçı, oda başkanlarının ve esnafların isteklerini içeren dosyadaki talepleri okurken, hangi aday seçilirse seçilsin bu taleplerin ve projelerin yeni başkan ile yapılacağını söyledi.

Kayıkçı, Eksiklerimizi beyan ederken, yazılı olarak hazırlayın ben altıma imzamı atarım dedi. Ben esnaf teşkilatı adına eksikleri bildiriyorum.İhtiyaçları nelerdir, öncelikleriniz nelerdir diye aktardık. Başkanımız çıkarmak istediklerini çıkartacak.Görev aldığında dahil edecek. Başka çalışmalarımız da belediyeyle ilgili. Tabi belediye kime nasip olursa onunla yapacağız. Öncelikle biraz revize ettiğimiz Sebze ve Balıkçılar odasının talepleri var. Belediye meclisi tarafından onaylanmış olan yeni Pazar yeri yapımına planlandığı şekilde başlanmasını istiyorlar.Konuralp ve kalıcı konutlardki Pazar yerleri dışında Azmimilli, çoban gibi pazaryerlerinin iptalini istiyorlar. Çünkü onlar sağlıklı koşullarda değil.Günü kurtarmaya bağlı çalışıyorlar.Şoförler odasının yeni yerleşim alanlarında taksi durağı talebi var.Yeni terminal yerinin bir an önce yapılmasıbnı arzu ediyorlar.Fırıncılar odası, mahalle ve köylerde seyyar araçlarla hijyen koşullarından uzak ekmek satışlarının önlenmesini istiyorlar. Nüfusa göre fazla fırın olmasından dertliler.? Dedi.

AK parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş ise, esnafların sorunlarına vakıf olduğunu söyleyerek, birlikte bu sorunların halledileceğini belirtti.

Keleş, ?Bunları daha önce konuşmuştuk. Fikir birliğine vardık ve böyle bir protokol oluşturuldu. Biz esnafın dertlerini dinliyoruz, çözüm üretmek üzere proje geliştiriyoruz. Taleplerin hepsi önemli yapılması gereken şeyler. Göreve gelirsek oda başkanlarının katılımı ile toplantılar tertip edelim. Birlikten kuvvet doğar.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.