HENDEK'TE HELİKOPTER DÜŞTÜ İDDİASI

HENDEK'TE HELİKOPTER DÜŞTÜ İDDİASI

Hendek?te helikopter düştüğü yolunda itfaiyeye yapılan ihbar ortalığı karıştırdı. Yapılan araştırma sonrası helikopterin düşmediği, yere kadar alçaldığı sonra yükseldiği belirlendi.


HELİKOPTER DÜŞTÜ İDDİSAI ORTALIĞI AYAĞA KALDIRDI paylaşan: duzcetv

Hendek Nuriye köyünde bir helikopter düştüğü ihbarını alan itfaiye ve 112 ekipleri bölgeye gitti. Yakın köylerde araştırma yapan ekipler düşen helikopter olmadığını belirledi. Edinilen bilgiye göre bölgede uçan bir helikopter yere kadar yaklaştı, ardından yükselen helikopter uzaklaştı. Ancak helikopteri düştüğü sanan bir köylünün ihbarı sonrası ortalık karıştı.

'Helikopter düştü' iddiası asılsız çıkarken, vatandaşların elektrik hattını kontrol eden helikopteri düştü zannederek ihbarda bulunduğu öğrenildi.

Helikopterin düştüğü ihbarını alan jandarma, itfaiye, ambulans ve arama kurtarma ekipleri bölgede toplanarak geniş çaplı arama başlattı. Yetkililerin yaptığı açıklamaya göre, yüksek gerilim hattını kontrol eden ve o sırada meydana gelen anız yangınına doğru alçalan TEİAŞ'a ait bir helikopteri gören vatandaşların helikopterin düştüğünü zannederek jandarmaya bildirdiği öğrenildi. Yapılan arama sonucu ihbarın asılsız olduğu anlaşıldı. TEİAŞ'a ait 3 helikopterde de herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, yetkililer yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu bölgeden ayrıldı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.