SARAY TALEBE YURDU?NDAN BÜYÜK KERMES

SARAY TALEBE YURDU?NDAN BÜYÜK KERMES

Düzce Saray Talebe Yurdu geleneksel büyük kermesini bugün açtı. Hayır çarşısı adı altında açılışı yapılan kermese Vali Su ve eşi Zeliha Su da katıldı.

Saray Talebe Yurdu Büyük Kermesi bugün düzenlenen törenle açıldı. Açılış öncesi  Mehter takımı konuklara güzel bir gösteri sundu.


SARAY TALEBE YURDU KERMESİ paylaşan: duzcetv

 

Vali Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su, Gümüşova Kaymakamı Faruk Baygüven, STK temsilcileri, Saray  Eğitim  Kurumları Düzce İl Müdürü Ali Devrim, kurum yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış öncesi konuşan Vali Su, bu tür hayri etkinlilerin önemli olduğuna dikkat çekerek, vesile olan kurumlara teşekkür etti.

Su, ?Yoğunluk bir etkinlik dizisi devam ediyor. Özellikle Hayri hizmetler gerçekleştiriliyor. Dünyada en önemli şey insan yetiştirmektir.İyi insan, kaliteli insan yetiştirmeye ihtiyaç vardır.İçindeki Allah korkusu olan, vatanını, bayrağını, milletini seven insanlar yetiştirmek gerekiyor.? Dedi.

Törende konuşan Saray Eğitim Kurumları Sözcüsü Osman Çolak,dürüst,imanlı, Allah sevgisi, vatan sevgisi ile yoğrulmuş altın nesilleri yetiştiren bir eğitim kurumu olduklarını söyledi. Çolak kermesin Düzceliler ve esnafın katkısı ile açıldığını vurguladı.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildi.

Vali Su ve açılışa katılan konuklar daha sonra kermesi gezerek ürünleri inceledi ve ilgililerden bilgi aldı.

Kermeste bir birinden güzel ve çeşitli el ürünleri ile gıda ürünleri satışa sunulurken, geçen yıl olduğu gibi bir otomobil ve motosikletler de satışa sunulan ürünler arasında yer aldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.