TOZAN İL ÖZEL İDARE GENEL SEKRETERİ

TOZAN İL ÖZEL İDARE GENEL SEKRETERİ

Geçtiğimiz temmuz ayından buyana vekaleten yürütülen İl Özel İdare Genel Sekreterliğine atama yapıldı. 2 Nisan?da Düzce Tv?de İl özel İdare genel Sekreterliği için ilk kez ismi gündeme gelen  Muharrem Tozan,İçişleri Bakanının onayıyla resmen atandı.

Düzce İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine nihayet atama yapıldı.Düzce milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan ve Osman Çakır ile Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Muharrem Tozan'ın Özel İdare Genel Sekreterliğine atanması konusunda anlaştı. Gümüşova eski belediye başkanı Muharrem Tozan, İçişleri Bakanı Efkan Ala tarafından kararnamesi imzalanarak ayladır vekaletle yürütülen genel sekreterliğe  atandı.

Düzce kulislerinde uzun süreden beri konuşulan  İl Özel İdaresi genel sekreteri kimin olacak sorusu nihayet cevabını buldu.Çok farklı isimlerin konuşulduğu genel sekreterlik için 30 Mart seçimlerinden sonra adı sıkça gündeme gelen Muharrem Tozan, milletvekillerinin de onayının alınmasının ardından İçişleri Bakanı Efkan Ala tarafından  kararnamesi bugün imzalanarak resmileşmiş oldu.

 Bir dönem Doğru Yol Partisi, bir dönem AK Parti olmak üzere iki dönem Gümüşova Belediye Başkanlığı yapan ve aynı zamanda veteriner olan Muharrem Tozan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş?in de bacanağı oluyor.


MUHARREM TOZAN İL GENEL SEKRETERİ OLDU paylaşan: duzcetv


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.