DÜZCE VE BARTIN İMZA ATTI

DÜZCE VE BARTIN İMZA ATTI

Özel Çağsu ve Fatma Hatun Hastanesi Türkiye Kamu-Sen Düzce ve Bartın İl Temsilcilikleri ile yaptığı anlaşma ile sağlık turizmi adına örnek bir çalışmaya imza attı.

Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir protokol anlaşma töreninde yaptığı konuşmada, sendikalı vatandaşların hastanelerinden protokolde belirtilen oranlarda imkan dahilinde yararlanacaklarını söyledi.


ÇAĞASU PROTOKOL paylaşan: duzcetv

 

Demir, ? 'Bugünde tarihi günlerden birini yaşıyoruz. Özel Çağsu ve Özel Fatma Hatun Hastanesi olarak Düzce ve Bartın illerimizde bulunan Kamu-Sen temsilcilikleri ile protokol imzalıyoruz. Bugün İl dışından Bartın'dan, Düzce'den, Zonguldak'tan hastanemize bir çok hasta vatandaşımız geliyor daha önce bu vatandaşlarımız sendikalı olmanın faydasını hastanemizle bir anlaşma olmadığından dolayı yaşayamıyorlardı. Fakat şu an yaptığımız bu sözleşmeden sonra vatandaşlarımız hastanelerimizden protokolde belirtilen oranlarda imkan dahilinde yararlanacaklar. Buradan kendilerine ve tüm üyelerine hayırlı uğurlu olsun diyorum hepinize çok teşekkür ediyorum' dedi.

 

Türkiye Kamu-Sen Düzce İl Temsilcisi Orhan Çakmak ise, üyelerine sunulan avantajlardan yararlanılması için böyle bir protokol imzalandığının altını çizdi.d

 Çakmak, 'Kamu çalışanları aslında sendikaların kuruluş amacı özlük haklarını korumak geliştirmek adınadır ve yapılan haksızlıklara karşı mücadele etmek içindir. Bu birliktelik oluşturulduğundan bu tür anlaşmalar ile bir avantaja dönüştüğünü görüyoruz. Elbette ki ciddi bir üye sayımız var. Bu üye sayısını müşteri potansiyeline katmak isteyen ticari kuruluşlar bu noktada bizlere avantajlar sunuyor. Bizde üyelerimize bu avantajlardan faydalanmasını sağlıyoruz . Çağsu Hastanelerinin sunduğu imkanlar fevkalade avantajlı. Bu nedenle zaten Düzce'den bir çok hasta gelip burada sağlığına kavuşuyor hem hizmet kalitesinden son derece gelen arkadaşlarımız memnun kalıyorlar. Hem de sunulan fiyatlar gerçekten çok avantajlı. Umut ediyorum ki hizmet kalitesi daha da artınca arkadaşlarımızın teveccühü de artacaktır. Yapılan bu protokolden dolayı üyelerimize hayırlı olsun diyorum' şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.