DÜZCE TÜKETİCİ DERNEĞİ KURULDU

DÜZCE TÜKETİCİ DERNEĞİ KURULDU

Düzce Tüketici Hakları Derneğine kavuştu. Dernek üyeleri bugün ilk açıklamalarını yaparken, derneğin mağdur tüketicinin yanında olacağı belirtildi.

28 Nisan 2014 tarihinde resmi kimliğini kazanan Düzce Tüketici Hakları Derneği bugün kamuoyuna tanıtıldı.

Dernek Başkanı Hacer Yılmaz, her meslek grubundan üye alındığını söylerken,Düzce?nin bugünü ve geleceğinde   önemli katkılarda bulunacağına inanarak yola çıktıklarını belirtti.

Yılmaz, ?Eminim ki hepiniz Düzce Tüketici Hakları nedir' Ve böyle bir yapılanmaya niçin ihtiyaç duyulmuştur' Diye soruyorsunuzdur. Düzce Tüketici Hakları Derneği  Tüketicilerin bilinçli ve seçici tavrını  geliştirmeyi , yoğun rekabet ortamında, en iyi mal ve hizmetleri üreten, kendi ekonomik çıkarları kadar tüketicilerin ekonomik çıkarlarını ve güvenliğini de gözeten, hukuka saygılı dürüst işletmelerin  ayakta kalmasını destekler  bu hassasiyete sahip olmayan ve aslında piyasa düzenini bozan işletmelerin   sistem dışına itecektir.? Dedi. 

Mevcut yasanın  ihtiyaçlara cevap veremediğini,6502  sayılı Yeni Tüketici yasasının mecliste kabul edildiğini hatırlatan Yılmaz, yasanın bugün yürürlüğe girdiğini belirtti.

Düzce Tüketici Hakları derneğinin vereceği eğitimlerle tüketiciyi bilinçlendirilmeyi, korumayı hedeflediğini söyleyen Yılmaz, ?Derneğimiz Mağdur tüketicinin yanındadır.? Dedi.

Düzce Tüketici Hakları Derneği, Hacer Yılmaz Başkanlığında,  İsmail  Özbay,          Nihal Savaşçı,Vural Yardım,Mete Can, Gülçin Altındağ ve Cemal Temiz?den oluştu.         


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.