DÜZCE AKTİF EĞİTİM SENDİKASI İFTARDA BULUŞTU

 DÜZCE AKTİF EĞİTİM SENDİKASI İFTARDA BULUŞTU

Düzce Aktif Eğitim Sendikası üyeleri ve aileleri düzenlenen iftar programında bir araya geldi. 


Aktif Eğitim Sendikası Düzce Şubesi tarafından düzenlenen iftar programına üyeler yoğun ilgi gösterdiler. Okunan ezanın ardından yapılan dua ile oruçlar açıldı. Yemeğin ardından konuşan Sendika Başkanı Arif Önemli, üye sayılarının 182?ye ulaştığını belirterek ?Ramazan başlangıcında huzur ve mutluluğun ve bereketin bol olması dileğiyle burada üyelerimize eşlerine ve çocuklarına beraber bir iftar programı yapalım dedik. Ramazanın bu ilk günlerinde katılım da gerçekten çok güzel ben buraya katılan bütün gönül dostlarımıza sendika üyelerimize herkese gönülden teşekkür ediyorum. Biz sendika olarak her zaman şunu savunuyoruz biz birleştirici bir harç olmak istiyoruz, ayrıştırıcı değil.


AKTİF EĞİTİM SENDİKASI paylaşan: duzcetv

Sendikamız üyesi olsa da olmasa da her zaman bu birliktelik içersinde hareket etme ve sorunlara çözüm bulmak, istişare etmek istiyoruz. Burada bütün kapılarımız herkese açık. Bu noktada çalışmalara ortak olmak istiyoruz. Diğer sendikalarla işbirliği yapılması noktasında faaliyetlerimiz devam edecek. Bizler sosyal bir sendika olmak istiyoruz sayısal bir sendika olmak istiyoruz" dedi.


 

Arif Önemli?nin konuşmasının ardından sendika üyeleri de iyi niyet dileklerinde bulundular. Sendika tarafından ayrıca yeni doğan bebeklere Aktif Eğitim Sendikası battaniyeleri hediye edildi. Programın sonunda da sendika üyelerinden Mehmet Zaman?a üstün hizmetlerinden dolayı plaket takdim edildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.