TALİHSİZ AÇIKLAMALARLA GÜNDEME GELİYORUZ

TALİHSİZ AÇIKLAMALARLA GÜNDEME GELİYORUZ

CHP İl Başkanı Müjgan Çakman, Düzce?nin, belediye başkanının aldığı son model araba ile ve Milletvekillerinin yapmış oldukları talihsiz açıklamalarla  Türkiye gündemine geldiğini belirterek, ?Artık Düzce için çalışsınlar? dedi.Çakman başkanın yurt dışı gezilerini de eleştirdi.

CHP il Başkanı Müjgan Çakman, AK  Partili  Belediye Başkanının ve Milletvekillerinin Düzce?yi iyi tanıtamadıklarını Türkiye gündemine talihsiz başlıklarla düştüklerini belirtti. Çakman, belediye başkanının meclis üyelerine karşı sitemini ise yadırgadığını belirterek, ? Sayın Keleş, meclis üyelerine sitemde bulunuyor fakat sonuçta arabayı aldı ve bu araba alınırken meclis üyeleri seslerini çıkartmayarak zaten arkasında durdular? dedi.


ÇAKMANDAN AÇIKLAMALAR paylaşan: duzcetv

 

Çakman,? belediye başkanının meclis üyelerine bana sahip çıkmadınız söyleminde sahip çıkmamaktan kastı eydi acaba. Sonuçta arabayı aldı. Meclis üyelerinin son derece destek olduklarını düşünüyorum. Daha başka nasıl destek olabilirlerdi ki. Biz daha iki hafta önce bu araba hakkında basın açıklaması yapmıştık. O basın açıklamasına verdiği cevapta sayın Keleş, Düzce belediyesinin durumu araba alamayacak kadar da kötü değil demişti. Belli ki Düzce?ye bir şeyler katmak Düzce için çalışmak söz konusu olunca borçlar aklına geliyor. Belediye başkanını yadırgıyorum. Sayın Keleş, kendi konforu söz konusu olduğunda belediyenin durumunun hiç de kötü olmadığını söylüyor. Bu davranış hizmet anlayışı ile bağdaşmıyor. Kaldı ki borç bıraktı diye eleştirdiği eski yönetimi kendisi de borç bırakarak gitmişti. Oysaki seçim çalışmaları sırasında propaganda yaparken bütün bu sorunları çözeceğini bu sorunları çözmek için bu göreve talip olduğunu söylemişti. Bunun yine tipik bir AKP politikası olduğunu görüyoruz. Seçimi kazanana kadar bolca vat ettiler. Seçimi kazandıktan sonra suçu başkalarına attılar görevden sıyrılmaya çalışıyorlar? şeklinde konuştu.

Çakman, Düzce Belediyesinin esnafa olan borcunu ödemediğini Belediye başkanın esnafın hakkı olan para ile kendi konforu için harcamalarda bulunduğunu söyledi. Çakman, yurtdışı gezilerinden eli boş dönen başkan Keleş için,? komşu ildeki belediye başkanı ve milletvekilleri illeri için projelerle dönerken bizim başkan ise eli boş dönüyor? dedi.

Çakman,? belediyenin esnafa borcu varken belediye başkanının parayı dışarıda harcamasının bir tek açıklaması var. Başkalarına rant sağlıyor. Bizim belediye başkanımız yurtdışı gezilerine gidiyor fakat bu gezilerden eli boş dönüyor. Bolu belediye başkanı, Milletvekilleri yurtdışı gezilerine gittiklerinde illeri için projeler ile geliyorlar. Bizim Milletvekillerimizden ve belediye başkanımızdan henüz Düzce için bir proje ile döneni göremedik. Biz artık Düzce ve düzce adına bir şeyler yapılmasını bekliyoruz. Bizim belediye başkanımız altına son model araba alması ile gündeme geliyor. Milletvekillerimiz ise zaman zaman bahtsız açıklamalar yaparak Türkiye gündemine otuyor. Biz bunlar dışında Düzce?ye katkı sağlayacak çalışmalar yapmalarını bekliyoruz kendilerinden? dedi.    


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.