KAMYON KARŞI ŞERİDE GEÇTİ

KAMYON KARŞI ŞERİDE  GEÇTİ

Bu akşam saatlerinde D-100 karayolu üzeri Öztürkler Kavşağı ile Olimpiyat Kavşağı arasında meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı...

 

Bu akşam saatlerinde D-100 karayolu üzeri Öztürkler Kavşağı ile Olimpiyat Kavşağı arasında meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; saat 20.30 sıraları İstanbul'dan Düzce'den istikametine gitmekte olan İdris G.idaresindeki 81 EL 734 plakalı kamyonet orta bariyeri aşarak karşı şeride geçti. Bu sırada Düzce'den İstanbul istikametine gitmekte olan 34 EV 0338 plakalı otomobile çarptı. Kaza öncesi yağan yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda adeta can pazarı yaşandı. İftar nedeniyle yoğun olan yolda Yine İstanbul istikametine ilerleyen ve arkadan gelen 34 AU 2459 plakalı kamyonda öndeki kaza yapan araçlara çarparken, yine aynı istikamette ilerleyen 81 AH 363 plakalı kamyonette öndeki  araçlara çarptı.

Orta bariyerleri aşarak karşı şeride geçen kamyonetin ön kısmında büyük hasar meydana geldi. En son ise 32 LA 374 plakalı hafif ticari araçta duramayarak kaza yapan araçlara çarptı.Kazanın haber verilmesi olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.Kaza nedeniyle yol trafiğe kapanırken, olay yerine gelen ambulanslar, yaralanan Ahmet A.,Sonay K. ve Saniye K.'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulanslar ile Düzce Üniveristesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırdılar.

Araç sürücülerinden 3 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, kazaya karışan araçlar olay yerinden kaldırıldıktan sonra yol Düzce Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafındna yıkanarak temizlendikten sonra yol trafiğe açıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.