İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER

İFTAR YEMEĞİNDE  BİR ARAYA GELDİLER

19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler günü düzenlenen iftar yemeği ile kutlandı.

 

Düzce Fenerbahçeliler Derneği bu yıl Fenerbahçeliler gününün ramazan ayına denk gelmesi nedeni ile iftar yemeği düzenledi. Yemeğe Düzce Fenerbahçeliler Derneği yönetim kurulu ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

 

Düzce Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selahattin Kudu, 26 Temmuzda düzenlenecek olan F enerbahçe başında biletlerin fiyatlarının kapalı tribün için 40 TL, açık tribün için ise 20 TL olduğunu söyledi. Kudu, biletlerden gelecek gelirin tamamının Düzcespora verileceğini belirtti. 

 

 

Kudu, iftar yemeğini geleneksel hale getirmek istediklerini belirtti. Başkan Kudu, Düzce?de oynanılacak olan Fenerbahçe maçını organize eden Aziz Yıldırıma ve Yönetimine teşekkür ederek tüm taraftarın Fenerbahçeliler gününü kutladı.


FENERBAHÇE İFTAR paylaşan: duzcetv

 

Düzce Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selahattin Kudu,?İftar yemeğimizi inşallah geleneksel hale getireceğiz. Bu akşamki davetimizi kırmayıp katıldığınız için teşekkür ederiz.

 

 

Başkanımız Aziz Yıldırıma ve yönetimine çok teşekkür ederim. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda Fenerbahçe?nin Düzce?de maç yapmasına katkıları olmuştur. Her yıl bir araya geldiğimiz geleneksel 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeli günü yemeğimize hepiniz hoş geldiniz. Tüm taraftarımızın Dünya Fenerbahçeliler gününü kutluyorum. Nice 19 temmuzlarda hep birlikte olmayı temenni ederim? dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.