HERHANGİ BİR ÇALIŞMA YOK

HERHANGİ BİR ÇALIŞMA YOK

Gölyaka Çevre yolu geçtiğimiz aylarda aşırı yağan yağmur sonrası çöküntülerin olması nedeni ile kapatılmıştı. Aradan yaklaşık 1 ay geçmesine rağmen halen yolda herhangi bir çalışma olmaması vatandaşların tepkisini çekiyor.

Yaklaşık 4 yıl önce çalışmalarına başlanan ve geçtiğimiz yıl kısmen hizmete giren Gölyaka Çevre yolu, geçtiğimiz ay sel felaketlerinin yaşanmasının ardından tekrar çöküntülere uğramış ve yol trafiğe kapanmıştı. Aradan yaklaşık 1 ay geçmesine rağmen halen yolda herhangi bir çalışma olmaması vatandaşların tepkisini çekmeye devam ediyor.

Yol 1 yıl önce araç trafiğine açıldı açılmasına ancak, yağmurda risk oluşan yolda  heyelanın engellenmesi için yamaçları teller ile örüldü. Ancak bu bile yeterli olmadı.Gölyaka Düzce duble bağlantı yolu bir kez daha kapandı.Eski yol yeniden kullanılmaya başladı. Bunca tehlikeye karşılık alınan tedbir ise sadece duble yolu yola kum çakıl ve kaya dökerek kapatmak oldu.


GÖLYAKA YOLUNDA HERHANGİ BİR ÇALIŞMA YOK paylaşan: duzcetv

Gölyaka?ya daha rahat ulaşım adına 4 yıl önce yapılmaya başlanan yolun heyelan bölgesine yapılmasına tepki gösteren vatandaşlar, ? Başbakan binlerce kilometre yol yaptık diyor. Bizim buradaki yolları başbakanımız görse ne der acaba. Çok merak ediyoruz? diyerek yetkilileri göreve davet etti.

Başka bir vatandaş ise ?Bakan veya Başbakan?ın bu yolu kullanması lazım olunca yol 2 günde hemen yapılıyor. Onlar devlet erkanı olabilir ama onları o göreve yerleştiren de bizleriz? diyerek gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.