KIZGIN VE TEPKİLİLER

KIZGIN VE TEPKİLİLER

Burhaniye mahallesindeki 267. sokak sakinleri oldukça tepkili. Vatandaşa göre bu sokak ?gerçek değil,uydurma sokak? Kime başvurdularsa bir sonuç alamamışlar.Tek istedikleri asfalt ve kaldırım.

Burhaniye mahallesinin arada kalmış bir sokağının sakinleri oldukça tepkili.Düzce?nin merkezindeki 267. sokak sakinleri, kaldırımsız yollarından, evlerinin önüne park eden araçlardan artık illallah demişler.


KIZGIN VE TEPKİLİLER paylaşan: duzcetv

Sokakta oturan ancak kaldırım olmadığı için belediyeye oldukça kızgın olan bir kadın, evlerinin önüne park eden sürücülerle de zaman zaman kavga ettiklerini belirtti.

?mahallemizde kaldırım yok, kaldırım istiyoruz belediyeden. İki kere söyledim. Köy yollarına kadar yapıldı, fındıklıklara, ormanlara kadar yollar yapıldı. Düzce?nin göbeğinde, sokağımızda taşlar sıralı. Yani hiç yakışmıyor. Bir an önce yapılmasını istiyoruz. Bedava parkçılardan da artık bıktık. Doğalgaz kutusuna çarpıyorlar. Tehlikeli evimiz. Kaldırımın yükselmesi lazım. O parkçılar evimize, bizlere zarar veriyor. Araba sürücüleriyle kavga ediyoruz. Çünkü kaldırımlarımız yok. Kaldırımsız yol olur mu? Biz bir an önce kaldırımlarımızın yapılmasını istiyoruz. Belediye başkanına da söyledim, beyaz masaya da başvurdum. Herkes söyledi sadece ben değil. Ama bayramdan sonra bekliyoruz.?

Başka bir mahalle sakini ise, ilginç bir tabirde bulundu,?burası uydurma sokak?.Sokağın derdinin çok olduğunu söyleyen vatandaş, 1 yıldır yolun bu halde olduğunu belirtti.

?bu sokak 267. sokak değil, uydurma sokak. Çünkü 267. sokak yan sokak, belediyeye teşhis edilmiş bir yer. Burası da 50 senedir açıktır 3 metre. Karşıya geçecek güya yol olacak. Hala yol olduğu yok. Belediyenin bu tarafla hiç ilgisi yok. Diğer taraflarla ilgisi var belediyenin. Kanalizasyon falan oradan geçer. Şu kanalizasyonu kendim yaptım, arabalar kırıyorlardı hep. Yaptım, dondurdum, bıraktım. Şimdi kıramıyorlar. Arabalar yaya yolunu işgal ediyorlar. Bu sokağın derdi çok. Şu arka tarafa 6 daireli bir apartman yaptılar. Oraya kanalizasyonla su  çektiler. Bu sefer benim bu yolum hepten bozuldu. Bozulunca asfalt yaptılar. Bu yol mahkemeyle tescil ettirdiğim bir yol. Bu yolun 3 metresi benim. Ama işte benim diyemiyorsun niye çünkü asfaltlanmış. Burası hemen hemen 1 senedir böyle.?


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.