BU KAVŞAK TERS YÖNE ÇIKARTIYOR

BU KAVŞAK TERS YÖNE ÇIKARTIYOR

2014 yılı 3. İl Koordinasyon Toplantı Vali Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muarem Tozan, 4. karayolları genel müdürlüğünden geçtiğimiz günlerde ekranlara taşıdığımız  Musababa köyüne yapılan kavşağın yanlış olduğunu ve bunun bir an önce düzeltilmesini talep etti.

 

 

 Düzce Valiliği konferans salonunda Vali Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, ilçe belediye başkanları, İl Kültür ve Turizm il Müdürü Özcan Budak, İl Müftüsü Selami Emen, Gençlik ve spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ve diğer müdürlükler katıldı.

 


İL KOORDİNASYON KURUL TOPLANTISI YAPILDI paylaşan: duzcetv

 

Vali Su toplantı hakkında genel bilgiler verirken, 2014 yılında toplan 266 proje hayata geçirildiğini ve bu projelerin toplam tutarının 3 milyar 968 milyon 367 bin 317 TL tuttuğunu belirtti.

 

 

Geçtiğimiz günlerde ekranlara taşıdığımız musabab köyünde bulunan doğanlı ve kalıcı konutları birbirine bağlayan yolu ekranlara taşımıştık. Haberimizden sonra vatandaşların il özel idaresine başvurup tepki göstermesi il Özel İdaresini harekete geçirdi.

 


İL KOORDİNASYON KURUL TOPLANTISI YAPILDI paylaşan: duzcetv Tozan, Musababa köyü ve kalıcı konutlara giden yolda bulunan kavşağın yanlış olduğunu araçların  ters istikamete girip köy yoluna saptıklarını ve bu durumun düzeltilmesinin istediklerini belirtti.

 

 

 

1-2 AY DAHA BEKLEYECEK

 

Vali Ali İhsan Su,  Haziran ayının ilk haftasında meydana gelen sel felaketinde trafiğe kapatılan Gölyaka Bağlantı yolunun ne zaman açılacağı hakkındaki sorusuna yetkili ağızdan açıklama geldi. Yolda zemin suyu çıktığı için yolun açılmasının 1-2 ay daha uzayacağı bildirildi.

 

TABİAT PARKI OLACAKLAR

 

Vali Su, Yılançatı kanyonu, Aydınpınar ve Akçakoca Aktaş şelalesinin tabiat parkı yapılması için gerekli çalışmaların yapıldığını ve en kısa zamanda bu üç yerin vatandaşlara kazandırılacağını belirti.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.