ESNAF İMZA KAMPANYASI BAŞLATTI

ESNAF İMZA KAMPANYASI BAŞLATTI

Düzce Belediyesi'ne ait Hacı Bayramzade Katlı Otoparkı'nın sabah 07:30'da açılıp gece 23:00'da kapatılacak olmasına esnaf tepkili.Araçlarını otoparka koyan esnaflar imza toplamaya başladı. İmza sayısı 150?ye ulaştı.

Düzce Belediyesi'ne ait Hacı Bayramzade Katlı Otoparkı daha önce 24 saat hizmet veriyordu. Yeni uygulama ile saat 23:00'da kapıları kapanacak olan otopark sabah 07:30'da açılacak.

Gece yarısı bile olmadan kapanacak olan otopark için esnaf da tepkili. 23:00'da iş yerlerini kapatmadıkları için, araçlarının otoparkta olduğunu, ancak yeni uygulama ile zor durumda kalacaklarını düşünen esnaf, imza kampanyası başlattı.

Karara tepki amacıyla hazırlanan dilekçede, ?planlanan yeni çalışma düzenindeki saatlerin otopark abonelerini ve otopark müşterilerini mağdur edeceği düşünüldüğünden, eskisi gibi 24 saat olarak hizmet vermesini rica ederiz? ifadelerine yer verildi.

1 ağustos?ta başlayacak uygulama için imza kampanyası başlatılırken, dilekçedeki imza sayısı 150?ye ulaştı.Dilekçede imzası bulunan esnaflardan biri olan Yasin Yüksel,


ESNAF İMZA KAMPANYASI BAŞLATTI paylaşan: duzcetv

 

Yüksel, ?Spor sokak esnafı olarak dükkanları kapatmamız on iki, on iki buçuğu buluyor.Bizim aracımız katlı otoparkta kalıyor.Biz de bu sefer mağdur oluyoruz.Belediyenin bu uygulamayı kaldırmasını istiyoruz.İmza kampanyası başlattık. 150 civarında imza topladık.Kimse kapatılsın istemiyor.Dilekçeleri belediyeye gerekirse valiliğe,YEYPAŞ?a gerekli kurum hangisi ise hepsine vereceğiz. Kapatılmaması için gerekli imzaları topladık.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.