BAYRAM ÖNCESİ SÜRÜCÜLERE YARADI

BAYRAM ÖNCESİ SÜRÜCÜLERE YARADI

Geçtiğimiz nisan ayı sonunda yıkılan Şaguç köprüsü bugün araç trafiğine açıldı. Düzce trafiğinin yoğun olduğu bölgelerden biri olan köprünün bayramdan önce açılması en çok sürücülere yaradı.

Asar Deresi ıslah çalışmaları kapsamında Düzce?nin tüm trafik yükünü taşıyan ve en eski köprülerinden olan Şaguç Köprüsü geçtiğimiz nisan ayı sonunda yıkılarak yerine yenisinin yapılması için çalışmalar başlamıştı.

Köprünün Ramazan Ayı'nda hizmete girmesi hedefleniyordu ancak çalışmalar uzadı ve henüz inşaat tam anlamıyla bitmeden köprü trafiğe açıldı.


SÜRÜCÜLERE YARADI paylaşan: duzcetv

 

Köprü henüz inşaat halindeyken yayalar tüm engellemelere rağmen geçiş yaparken, sürücüler ise daha önce belirlenen güzergahları kullanmak zorunda kalmıştı.Şehir merkezi ile Aydınpınar Caddesi, Aydınpınar Köyü ve Gölyaka?yı birbirine bağlayan Saguç Köprüsü?nün yıkılması ile Düzce?de trafik sorunu bir kat daha artmıştı.

Geçtiğimiz günlerde Vali Ali İhsan Su ve Belediye Başkanı Mehmet Keleş, yaptıkları inceleme sırasında köprünün bayram öncesi trafiğe açılacağını söylemişlerdi. Yapılan açıklamanın ardından köprü bugün araç trafiğine açıldı ve yıkılmadan önceki gibi yine yoğunluk yaşanmaya başladı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.