IŞİD?den tüyler ürperten infaz videosu

IŞİD?den tüyler ürperten infaz videosu

Irak ve Şam İslam Devleti (IŞİD) tarafından yayınlanan, militanların Irak ordusuna mensup olduğu iddia edilen yüzlerce kişiyi infaz ettiği görüntüler tüyler ürpertti.

 

Irak ordusuna mensup askerleri IŞİD ile mücadele etmekten caydırmak amacıyla uyarı niteliğinde yayınlandığı belirtilen videoda, Irak askeri olduğu iddia edilen yüzlerce kişinin kamyonlara doldurulmuş halde olduğu görülüyor. Çölde boş bir araziye getirilen sivil kıyafetli tutsakların çoğunun genç olması dikkat çekiyor. Tutsaklardan bazılarının bağışlanmak için yalvardığı görülse de, militanlar hiçbir şekilde gerçekleştirecekleri korkunç eylemden taviz vermiyor. Tutsaklara, ellerini başlarının üzerine koymalarını emrederek boş arazide yere yatmaya zorlayan militanlar daha sonra, yere yatan tutsakları göz kırpmadan tek tek infaz ediyor. Videoda ayrıca arka arkaya sıraya girmiş çok sayıda tutsağın silah zoruyla bir nehir kenarına götürülmesi görülüyor. Militanlar burada da, nehir kenarına getirdikleri tutsakları kafalarından vurarak infaz ettikten sonra nehre atıyor.


IŞİD?den tüyler ürperten infaz videosu paylaşan: duzcetv

Videoda öldürülenlerin Irak askeri olup olmadığı bilinmezken, yalnızca Şii oldukları belirtiliyor. Örgüt, Irak askerlerini, savaşı sürdürmeleri halinde kendilerinin sonunun da öldürülenler gibi olacağı yolunda uyarıyor.
IŞİD tarafından yapılan açıklamada yaklaşık bin 700 Irak askerinin infaz edildiği ileri sürüldü. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.