TAMAMI KÖYLER İÇİN KULLANILACAK

TAMAMI KÖYLER İÇİN KULLANILACAK

Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, köylerdeki su sorununu halledebilecek bir müjde verdi. İller Bankasından İl özel İdareye hibe desteği sağlandığını açıkladı. Ancak göreve geldiklerinden bu yana ödenekleri gerekli yerlere kullanmakta ve köylere hizmet götürmekte biraz zayıf kalan  il genel meclisinin bu parayı köylerde nasıl kullanacağı merak ediliyor.

Ak Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, İller Bankasından Düzce İl Özel İdaresi'ne Köylere yönelik su kaynaklarının korunması, onarımı, bakımı ve klorlanmasının yapılarak  sağlıklı içme suyunun vatandaşlara ulaştırılması amacıyla 1 Milyon 500 Bin TL hibe desteği sağlandığını açıkladı. 

Kaşıkoğlu, İller Bankası ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını ve hibe olarak Düzce'ye 1 Milyon 500 Bin TL ödenek kazandırıldığını müjdeledi. 

Ödeneğin tamamının köyler için kullanılacağını belirten Kaşıkoğlu, Ödenekle Köylere yönelik su kaynaklarının korunması, onarımı, bakımı ve klorlanmasının yapılarak  sağlıklı içme suyunun vatandaşlara ulaştırılmasının sağlanacağını dile getirdi.

 


KAŞIKOĞLU MÜJDE VERDİ paylaşan: duzcetv

 

Kaşıkoğlu?nun bu müjdeli haberinin ardından şimdi top il genel meclisinde. 4 aydır ödeneklerin sağlanması ve kullanılması konusunda karnesi zayıf olan ve kamuoyundan eleştiriler alan il genel meclisinin bu  ödeneği köylere adaletli bir şekilde dağıtıp dağıtmayacağı merak ediliyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.