DÜ KONTENJANLARINI DOLDURDU

DÜ KONTENJANLARINI DOLDURDU

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından Düzce Üniversitesine yerleştirilen öğrenci sayısı belli oldu. Düzce Üniversitesi 6 bine yakın yeni öğrenciye kapılarını açtı.

ÖSYM sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Düzce Üniversitesi Lisans Bölümlerinin %98?i tercih edildi ve doldu. Bu oran son üç yılın en yüksek doluluk oranı oldu.

Üniversitenin katılımcı, hesap verebilir, şeffaf yapısı ile yeniliklere açıklık ve girişimcilik özellikleri sayesinde yurt içinde ve yırt dışında adını duyurması, Bölgenin gelişmesine ve sürdürülebilir kalkınmasına destek olan projeleri ile ün yapmasının tercih oranlarına yansıdığı bildirildi.


DÜ'DE KONTENJANLAR DOLDU paylaşan: duzcetv

 

Gerçekleştirilen tanıtım faaliyetleri, öğrencilere yönelik staj imkânları ve öğrencilerin elde ettikleri başarılar,  Tüm Türkiye?den adayların öğrencilerin Düzce Üniversitesini tercih etmesinde etkili olduğu kaydedildi. Bu avantajlarla  Düzce Üniversitesinin Türkiye?de tercih edilen bir üniversite olduğu ve 6 bin?e yakın yeni öğrenciye kollarını açtığı belirtildi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.