SÜRÜCÜLER, ?BÖYLE Mİ KALACAK? DİYOR!

SÜRÜCÜLER, ?BÖYLE Mİ KALACAK? DİYOR!

Şaguç köprüsü yenilendi inşaatı büyük ölçüde tamamlandı ancak köprüye girişteki dik yol sürücülerin şikayetine yol açıyor. Bazı sürücüler bu yol için saçmalık derken, bazı şoförler ise, ?burası Düzce normaldir? şeklinde yorumda bulunuyor.

Asar Deresi ıslah  çalışmaları kapsamında Şaguç Köprüsü yıkılarak yerine yeni köprü yapıldı. Eskisine nazaran daha geniş olan ve yaya geçidi bulunan köprünün girişindeki yol dik olması nedeniyle şikayetlere yol açıyor.

Köprünün her iki tarafından giriş sürücüleri zorlarken, bazı sürücüler manevra yaparken sıkıntı yaşıyor. Araç trafiğinin yoğun olduğu köprülerden biri olan Şaguç köprüsünün yeni hali genişliği bakımından memnun etse de, şikayetlerden anlaşıldığı üzere köprüye çıkışlar sürücülerin istediği gibi değil.

Köprüyü kullanan sürücüler, bu yolun böyle kalıp kalmayacağını merak ederken, kot farkı nedeniyle dik yokuş halindeki köprü girişinin böyle kalması halinde kışın sürücülerin daha çok zorlanacağı görüşündeler.


SOFÖRLER KÖPRÜLERİN YÜKSEK OLMASINDAN ŞİKAYETÇİ paylaşan: duzcetv

 

Bir sürücü, köprüye girişin yüksekliğinin seviyenin üzerinde olması nedeniyle sürücüleri etkilediğini söylerken, ?Neye göre yaptılar bilmiyoruz ama kışın ayazlı havalarda araçlar zorlanır. Buna çare bulunması gerekiyor.?dedi.

Başka bir sürücünün ise yorumu hayli ilginçti. ?Yola göre eğim fazla, bütün şoförler aynı sıkıntıyı çekiyor. Rahat hareket edemiyorsunuz. Şoförler burada takılıp kalıyor. Asfalt dökülüp düzleştirilirse daha iyi olur.? Diyen sürücü eleştrisini şöyle bitirdi. ? Düzce burası yapacak bir şey yok.?

?Bu köprünün böyle yapılması saçmalık.? Diyen başka bir sürücü ise, yaya geçidinin geniş yapılmasına gerek olmadığını söyledi ve ? Kasis yüksek araba çıkamıyor. Kışın çok zor olacak. Saçma sapan bir yol.? Şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.