YOLDA HUMMALI ÇALIŞMA BAŞLADI

YOLDA HUMMALI ÇALIŞMA BAŞLADI

Haziran ayının ortalarında aşırı yağış sonucu meydana gelen toprak kayması nedeniyle kapalı olan Gölyaka Bağlantı Yolunda Karayolları ekipleri tarafından çalışmalar başladı. Çalışmaların Kurban Bayramı?na kadar bitirilmesi bekleniyor. 

Heyelan nedeniyle uzun süredir ulaşıma kapalı olan Gölyaka Bağlantı yolunda çalışmalar aralıksız bir şekilde sürüyor. Karayolları ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında toprak kaymasının olduğu bölge tekrar yıkılarak daha güçlü bir şekilde yapılmaya başlandı. 

Bölgede kazı çalışması yapılarak yolun heyelanlı bölümünde derin bir çukur oluşturdu. Bu çukur heyelanın engelleneceği şekilde hazırlanan proje uygulamasından sonra kapatılacak. Beklenmeyen bir proje uygulaması gerekmediği sürece yolun yaklaşık 1,5 ay gibi bir zamanda tamamlanması planlanıyor. 

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut, yol çalışmalarını belediye olarak yerinde takip ettiklerini belirtirken; ? Bağlantı yolu için Karayolları Bölge Müdürlüğü çalışmalarına devam ediyor. Biz de çalışmaları yerinde takip ediyoruz. Aşırı yağışlar sonucu ilçemizde böyle bir sorun meydana geldi. Bayrama kadar yol çalışmalarının bitirilerek, halkımızın uzun süredir çektiği yol çilesinin sona ermesini diliyoruz.? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.