KAFYAYLALILAR TEPKİLİ

KAFYAYLALILAR TEPKİLİ

Çilimli Kafyayla köyü hala hocasız.Ramazan ayını cami hocası olmadan geçiren ve teravih namazlarını para ile tuttukları hoca eşliğinde kılan köylüler, bugün Cuma namazı çıkışında toplanarak bir kez daha tepki gösterdiler.

Bir çok kez ilçe müftülüğüne başvurmalarına rağmen Çilimli Kafyayla köyünde aylardır hoca sorunu çözülemedi. Geçtiğimiz Ramazan ayında ilgililerin çözüm bulacağına kendilerine akıl verdiği köylüler, paralı hoca tutarak teravih namazını kılmışlardı. Ancak yaklaşık 5 ay geçmesine rağmen hala hoca atanmaması köylülerin tepkisine neden oldu. Bugün Cuma namazı sonrası toplanan köylüler,tepki gösterirken, Büyük Birlik Partisi Çilimli İlçe Başkanı Haşim Saray, ?köyümüze bir türlü hoca tayin edilemiyor. Bu milletin günahı ne, yeter artık.? Diyerek ilgililere seslendi.

Saray, ?Köyümüzün kaderi ile kimse oynayamaz, Ramazan ayında da köyümüzde hoca olmaması basında yer almıştı. Köy muhtarı Süleyman Saray ve heyeti kaç defa  Çilimli müftüsüne gitti. Hala köye bir imam tahsis edilemedi.

Secimlerde AKP tulum çıkartıyor, bir köyün hoca sorununu çözemiyor. Bu kadar saçmalık olmaz.Buradan sayın Metin Kaşıkoğlu ve sayın milletvekillerine sesleniyorum.Seçimlerde köy köy gezersiniz, milletten oy istersiniz, seçim bitikten sonra uğramasınız.?dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.