92.YIL RESEPSİYONU

92.YIL RESEPSİYONU

30 Ağustos Zafer Bayramının 92. Yıldönümü dolayısıyla  30 Ağustos Cumartesi günü saat  20.00?de Valilik bahçesinde Şehit ve Gazi yakınları, Sivil Toplum Kuruluşları, Huzurevi Sakinleri ve Düzce Protokolünün katıldığı resepsiyon düzenlendi.

 

Programa Düzce valisi Ali İhsan Su,eşi Zeliha Su, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Milletvekili Fevai Arslan , Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça ve şehir yakınları katıldı. 

 

Düzce Valisi Ali İhsan Su ve Eşi  Zeliha Su katılımcıları karşılayarak, davetlilerin 30 Ağustos Zafer Bayramlarını kutladılar.


30 AĞUSTOS RESEPSİYONU paylaşan: duzcetv

Resepsiyonda 30 Ağustos Zafer Bayramının önemine ilişkin bir konuşma yapan  Vali Su konuşmasında ?30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle  verdiğim resepsiyonumuza  hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. Yüce Milletimiz  büyük bir fedakarlık ve cesaret örneği göstererek Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutasında  Büyük Zaferi kazanmış ve bize bu güzel vatanımızı  armağan etmiştir. Bizlerde bu gün  onlara layık olmak için daha çok çalışarak Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkarmak için var gücümüzle gayret edeceğiz.? ifadelerinde bulundu.

 

30 Ağustos Zafer Bayramının 92. Yıldönümü dolayısıyla  Türk Bayrağı figürlü pasta kesilerek katılımcılara ikram edildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.