BELEDİYE?DEN HALK ADINA İSTEKLERİ VAR

BELEDİYE?DEN HALK ADINA İSTEKLERİ VAR

İşçi Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez?in belediyeden halk adına  istekleri var. Sönmez, ulaşımın belediye eliyle yürütülmesini, park ve bahçelerin şahısların elinden alınmasını, sudan para kazanmaya son verilmesini istedi.

İşçi Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez, halkın kalıcı konutlara 45 dakika süren yolculuklardan gına getirdiğini söylerken, özelleştirme nedeniyle mesafenin uzun sürdüğünü belirtti.

Sönmez, ?Düzce Belediyesi reklam panolarına  ?Kalıcı konutlar ?Düzce şimdi 23 dakika .İyi yolculuklar?diye ilan asmış. Halk 15 dakikalık yolu 45 dakikada gitmekten gına getirmişti.

Peki vatandaşın çektiği bu çilenin sebebi neydi. Özelleştirme. Belediyenin en temel hizmeti olan  ulaşımı özelleştirerek bundan para kazanmayı hedeflerseniz,kar etmek için özel şirketler 15 dakikalık yolu bir saatte giderler.Bunun başka yolu yoktur.?derken, belediyenin 30 otobüsü tekrar kendi bünyesine alarak çalıştırmaya başlamasının hemen vatandaşa hizmet olarak yansıdığını belirtti.

Şimdi Düzce halkının belediyeden bazı beklentileri olduğunu kaydeden Sönmez, Ulaşımın tamamının belediye eliyle yürütülmesi.Öğrenciden ücret alınmaması gerektiğini söylerken,

Belediyeye ait ,özde halkın olan park ve bahçelerin özel şahısların elinden alınarak belediye eliyle kar gözetilmeden çalıştırılmasını, buralardaki usulsüz ve çevreyi kirleten yapıların kaldırılmasını istedi. ?Halk, Suyun fiyatı ucuzlatılarak ,sudan para kazanmaya son verilmesini bekliyor.?diyen Sönmez, ? Bunları yapmak için hareket etmezseniz,Düzce Halkı da size iyi yolculuklar diyecek.?ifadelerini kullandı. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.