YİNE MOTOR KAZASI...

YİNE MOTOR KAZASI...

Bugün öğlen saatlerinde Beyköy Yolu Şehir Mezarlığı mevkiinde meydana gelen kazada belediyeye ait iş makinesi motosiklet sürücüsünü altına alarak ezdi.

 

Bugün saat 12.00 sıraları Beyköy Yolu Şehir Mezarlığı mevkiinde meydana gelen kazada Düzce Belediyesi?ne ait iş makinesi  motosiklet sürücüsünü altına alarak ezdi. Bacağı kırılan ve yaralanan motosiklet sürücüsü bir yandan olay yerine gelen babasını sakinleştirmeye çalıştı. 


KEPÇENİN ALTINA GİRDİ paylaşan: duzcetv

Edinilen bilgilere göre, şehir merkezi istikametinden gelen ve şehir mezarlığında bulunan Şehitlik Camii?ne girmekte olan Mehmet Çelik idaresinde ki kepçe aniden dönüş yapınca, Beyköy istikametinden şehir merkezi istikametine gitmekte olan Furkan Kabalar idaresinde ki 81 AF 592 plakalı motosikleti altına aldı. İş makinesinin önünde bulunan kepçenin altına kalan motosiklet sürücüsünün bacağı kırıldı. Şans eseri kepçenin önünde bulunan dişlilerden kurtaran ve yaralanan sürücünün babası da olay yerine geldi. Bir yandan acı içinde bağıran ve engelli kalmaktan korktuğun söyleyen motosiklet sürücüsü bir yandan da babasını sakinleştirmeye çalıştı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralı sürücü tedavisi yapılmak üzere Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi?ne nakil edildi. Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.