UYDU DEĞİŞTİ ELEKTRONİKÇİLERE GÜN DOĞDU

 UYDU DEĞİŞTİ ELEKTRONİKÇİLERE GÜN DOĞDU

 Türk-Sat dün gece itibarıyla yeni uydusuna geçti. Vatandaşlar, yeni uyduda kanalları izleyebilmek için elektronikçilerin önünde sıraya girerken, elektronikçiler ise yeni uydudaki ilk gün güncelleme sayısı dolduğu için vatandaşlara diğer günlere sıra veriyor. 


Türk-Sat yeni uydudan televizyon ve radyo yayını verme gece 03.00 itibarıyla başladı. Yeni uyduda kanalları izlemek isteyen vatandaşlar ise elektronikçilerin önünde sıraya girdi. Gece 03.00?ten beri çalışan Düzceli elektronikçiler, gelen talepleri karşılamakta sıkıntı yaşıyor. Yeni uyduda ilk günün güncelleme sayısını dolduran elektronikçiler, vatandaşlara diğer günlere randevu vermeye başladı. Akşam yeni uyduda televizyonlarını izlemek için acele eden vatandaşlar ise geri dönüyor.


 

Yeni güncellemeler hakkında bilgi veren elektronikçi Alaattin Yıldız, gece 03.00?ten beri çalıştıklarını belirterek, gelen talepleri karşılamaya çalıştıklarını söyledi. Ancak gelen taleplerin fazla olması nedeniyle müşterilere ertesi güne randevu verdiklerini de dile getiren Yıldız, aceleci müşterilerin ise geri döndüklerini dile getirdi. Yıldız, uydu güncellemelerinin 15 ile 50 lira arasında değiştiğini de dile getirerek, güncellemelerin ise cihaza bağlı olarak 5 dakika ile yarım saat arasında yapıldığını da sözlerine ekledi.


Uydu alıcılarını ertesi gün alacaklarını duyan bazı vatandaşlar, uydu alıcılarıyla birlikte elektronikçilerden geri dönüyorlar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.